افزونه وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

از وبلاگ ها گرفته تا پورتال های پیچیده و وب سایت های سازمانی، میلیون ها سایت توسط وردپرس پشتیبانی می شوند. در واقع، 40.2 درصد از تمام وب سایت ها بر اساس سیستم مدیریت محتوای متن باز (CMS) ساخته شده اند.

افزایش محبوبیت این پلت فرم، سهولت استفاده و انعطاف پذیری ترکیبی آن است. وردپرس عملکرد استانداردی را ارائه می دهد تا به هر کاربری اجازه دهد یک سایت را در کمترین زمان راه اندازی و راه اندازی کند.

می‌توانید پست‌ها و صفحاتی ایجاد کنید، محتوا را مدیریت و زمان‌بندی کنید، نقش‌های کاربر را اختصاص دهید، تصاویر و رسانه‌های دیگر را آپلود و درج کنید، و نظرات را مستقیماً در خارج از جعبه تعدیل کنید.

فرض کنید همه این کارها را انجام می‌دهید و می‌خواهید برای مثال با سفارشی‌سازی صفحه ورود یا اضافه کردن اثبات اجتماعی به پست‌ها و صفحات خود، به ساخت سایت خود ادامه دهید. از آنجایی که وردپرس منبع باز است، می توانید کد منبع را گسترش دهید یا تغییر دهید تا تقریباً هر عملکردی را که سایت شما نیاز دارد ایجاد کنید. چنین انعطاف پذیری برای توسعه دهندگان وردپرس جذابیت زیادی دارد.

اما اگر توسعه‌دهنده نیستید و تجربه زیادی در کدنویسی ندارید، چه؟ در این صورت می توانید از یک افزونه استفاده کنید.

کسب و کار خود را با ابزار ما برای وب سایت های وردپرس رشد دهید
افزونه های وردپرس مانند برنامه های موجود در گوشی شما هستند. برای افزودن یا بهبود عملکرد وب سایت وردپرس خود می توانید آنها را دانلود یا خریداری کنید.

افزونه ها به کاربران وردپرس اجازه می دهند تا بدون دست زدن به یک خط کد، سایت های قدرتمندی ایجاد کنند. همانطور که سیستم های مدیریت محتوا به دموکراتیزه کردن طراحی وب و کاهش وابستگی به توسعه دهندگان و طراحان وب ادامه می دهند، افزونه ها به طور فزاینده بخشی جدایی ناپذیر از نحوه ایجاد و مصرف محتوا در اینترنت هستند.

این پست به شما یک نمای کلی از چیستی افزونه وردپرس (https://www.rtl-theme.com/category/wordpress-plugin/) ، نحوه کار آنها و برخی از محبوب ترین نمونه ها را ارائه می دهد.

افزونه وردپرس چیست؟



افزونه وردپرس قطعه ای از نرم افزار است که به سایت وردپرس شما متصل می شود. پلاگین ها می توانند عملکرد جدیدی اضافه کنند یا عملکردهای موجود را در سایت شما گسترش دهند و به شما این امکان را می دهند که تقریباً هر نوع وب سایتی را ایجاد کنید، از فروشگاه های تجارت الکترونیک گرفته تا نمونه کارها و سایت های فهرستی.




افزونه ها بسته به ویژگی هایشان می توانند تغییرات کوچکی در سایت شما ایجاد کنند یا تغییرات گسترده ای ایجاد کنند. برای مثال، می‌توانید از یک افزونه برای اضافه کردن دکمه اشتراک‌گذاری واتس‌اپ به سایت خود یا ایجاد یک سایت کاملاً چند زبانه استفاده کنید. یا، اگر یک کسب و کار تجارت الکترونیک دارید، ممکن است یک افزونه برای کمک به درگاه‌های پرداخت نصب کنید یا به بازدیدکنندگان اجازه دهید قرار ملاقات‌های آنلاین رزرو کنند.

افزونه‌هایی نیز وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند فرم‌های تماس خود را بهبود ببخشید، لغزنده‌های زیبا بسازید، در صورت خرابی داده‌ها از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید، و شرکت در ایمیل را آسان کنید - به علاوه موارد دیگر.

در حالی که بسیاری در قسمت جلویی سایت شما تغییراتی ایجاد می کنند، برخی از افزونه ها در قسمت پشتی تغییرات ایجاد می کنند تا تعمیر و نگهداری برای تیم شما آسان تر شود. این افزونه ها ممکن است به شما اجازه دهند تا سایت خود را برای یافتن لینک های شکسته اسکن کنید، تست های A/B را اجرا کنید یا سایت خود را در حالت تعمیر و نگهداری قرار دهید.

اکنون که درک بهتری از چیستی افزونه ها داریم، بیایید نگاهی دقیق تر به نحوه کار آنها بیندازیم.

پلاگین های وردپرس چگونه کار می کنند؟


افزونه ها به شما این امکان را می دهند که بدون تغییر فایل های اصلی وردپرس، عملکرد سایت وردپرس خود را اضافه یا گسترش دهید. افزونه ها از نقاط دسترسی استفاده می کنند که به طور رسمی به عنوان فیلتر و قلاب عمل شناخته می شوند که توسط API پلاگین WordPress برای "قلاب کردن" کد منبع ارائه شده است. این نقاط دسترسی و روش‌ها، عملکردهای افزونه را در زمان‌های خاص فراخوانی می‌کنند و رفتار پیش‌فرض وردپرس را تغییر می‌دهند.

یک توسعه دهنده افزونه که می خواهد از API افزونه وردپرس برای ایجاد یک افزونه استفاده کند، با ایجاد یک تابع PHP شروع می کند تا مثلاً نظرات توهین آمیز را از سایت خود حذف کند. سپس با استفاده از تابع ()add_filter یا تابع add_action، تابع را به یک رویداد خاص، مانند ذخیره نظرات در پایگاه داده وردپرس یا انتشار یک پست، متصل می‌کنند.

فرض کنید این توسعه‌دهنده می‌خواهد افزونه‌ای ایجاد کند که خطی از متن را اضافه می‌کند که می‌گوید «متشکرم که خواندید!» زیر هر پست در یک سایت وردپرس. در این صورت، عملکرد افزونه اضافه کردن "متشکرم برای خواندن!" به یک پست و رویدادی که عملکرد را فعال می کند، انتشار یک پست است. بنابراین فایل پلاگین آنها چیزی شبیه به زیر خواهد بود:

نحوه استفاده از افزونه در وردپرس


راه های مختلفی وجود دارد که می توانید افزونه های وردپرس را به سایت خود اضافه کنید. به عنوان مثال، می توانید این کار را از داشبورد خود، از فهرست رسمی افزونه وردپرس یا از سایت های شخص ثالث انجام دهید. پلاگین های دایرکتوری رسمی را می توان به طور خودکار با یک کلیک نصب کرد، در حالی که برخی از افزونه های برتر باید به صورت دستی از طریق یک کلاینت پروتکل انتقال فایل (FTP) نصب شوند.

برای نصب یک افزونه از دایرکتوری رسمی وردپرس، فقط باید وارد داشبورد خود شوید و افزونه ها > افزودن جدید را انتخاب کنید. سپس با استفاده از نوار جستجوی داخلی افزونه را جستجو کنید. از آنجا، فقط باید روی Install و Activate کلیک کنید.

برای درک نحوه نصب افزونه‌ای که در فهرست رسمی موجود نیست، اجازه دهید به مثال افزونه بالا برگردیم. اگر "از شما برای خواندن متشکرم!" افزونه در دایرکتوری موجود نیست، سپس افزونه را به صورت فایل فشرده دانلود کرده و از طریق یک سرویس گیرنده FTP در پوشه wp-content/plugins دایرکتوری خود ذخیره کنید. با این کار افزونه به طور خودکار در سایت وردپرس شما نصب می شود.

سپس در داشبورد مدیریت خود به پلاگین ها بروید. هنگامی که افزونه تازه آپلود شده را از لیست پلاگین های نصب شده در سایت خود پیدا کردید، کافی است روی پیوند «فعال کردن» افزونه کلیک کنید و آماده باشید! از آن زمان به بعد، هر بار که پستی را منتشر می کنید، خط "ممنون که خواندید!" به طور خودکار به پایین پست اضافه می شود.

اکثر افزونه ها بلافاصله شروع به کار می کنند، اما ممکن است لازم باشد تنظیمات آنها را پیکربندی کنید تا مطمئن شوید که همانطور که می خواهید کار می کنند. به عنوان مثال، اگر از افزونه WP Staging – DB & File Duplicator & Migration برای راه‌اندازی سایت مرحله‌بندی وردپرس استفاده می‌کردید، باید به صفحه تنظیمات افزونه بروید و روی Create New Staging Site کلیک کنید. سپس، اطلاعاتی مانند نام سایت استیجینگ و محتوایی که می‌خواهید کپی شود را وارد کنید. در غیر این صورت، افزونه به صورت خودکار یک سایت مرحله‌بندی را ایجاد نمی‌کند.

اگر این کار زیاد به نظر می رسد، ممکن است تعجب کنید که چرا مردم به جای ویرایش فایل های اصلی وردپرس برای افزودن قابلیت به سایت خود از افزونه ها استفاده می کنند. به این دلیل است که هنگام به‌روزرسانی به نسخه جدید وردپرس، همه فایل‌های اصلی - و هر ویرایشی که روی آنها انجام شده است - رونویسی می‌شوند. برای افزودن همان عملکرد در سایت به روز شده خود، باید دوباره به آن بازگردید و فایل های اصلی را دوباره ویرایش کنید.

با این حال، اگر افزونه هایی را برای افزودن قابلیت به سایت خود نصب می کنید، فقط باید نگران به روز نگه داشتن افزونه ها باشید.

اکنون که متوجه شدیم افزونه ها چیست، چگونه کار می کنند و چگونه از آنها استفاده کنیم، بیایید به چند افزونه نگاه کنیم که می توانند ویژگی های ضروری را به سایت وردپرس شما اضافه کنند.

Comments

Popular posts from this blog

بهترین سایت برای ثبت دامنه

کاربرد هوش مصنوعی در موتورهای جستجو چیست؟

مرحله به مرحله آموزش ساخت سایت فروشگاهی