بهترین سایت های پر بازدید ایرانی کام سایت ها هستند

 آیا نمی دانید کدام وب سایت های ایرانی بیشترین ترافیک کاربران را از ایران دریافت می کنند؟ در اینجا وب سایت پربازدید ایرانی بر اساس رتبه بندی ترافیک الکسا آورده شده است

گوگل، یاهو، ویکی‌پدیا، اینستاگرام و تلگرام در فهرست برترین وب‌سایت‌های خارجی مورد بازدید ایرانی‌ها قرار دارند. اما وب سایت هایی مانند آمازون، فیس بوک و یوتیوب که جزو برترین وب سایت های پربازدید در بسیاری از کشورها هستند، در ایران به طور مستقیم قابل دسترسی نیستند. اگر در مورد برترین وب سایت های محلی ایران سوال دارید، در اینجا لیستی از 5 مورد از آنها را بر اساس رتبه الکسا که ترافیک کاربران زیادی از داخل کشور دریافت می کنند، آورده شده است.


1. دستگاه

در لیست پستی TechRasa مشترک شوید

آدرس ایمیل

آپارات در حال حاضر وب سایت شماره یک ایرانی در کشور است. این وب‌سایت یک پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدیو درست مانند یوتیوب است. آپارات در سال 2011 و در زمانی که رقبای بین المللی مانند یوتیوب در کشور محدود شده بودند، جایگاه خود را در بین ایرانیان پیدا کرد. در حال حاضر بسیاری از شرکت ها و شخصیت های مستقل در حال تولید محتوای انحصاری برای آپارات هستند. درست مانند یوتیوب، یکی از درآمدهای آپارات از طریق مشارکت با تولیدکنندگان محتوا است.


در حال حاضر روزانه بیش از 10.5 میلیون ویدیو در آپارات پخش می شود و اپلیکیشن موبایل آن بیش از 5 میلیون بار در اندروید دانلود شده است.

2. دیجی کالا

دیجی کالا به عنوان بزرگترین داستان موفقیت در عرصه استارتاپ ایران شناخته می شود. این تجارت الکترونیک، اطمینان و اعتماد ایرانیان را برای خرید آنلاین به ارمغان آورد و اساساً راه را برای موج جدید خرده فروشی های آنلاین هموار کرد. دیجی کالا با سیستم لجستیکی که تحویل همان روز را ارائه می دهد، 90 درصد از سهم بازار را در اختیار دارد. سال گذشته دیجی کالا یک عمودی جدید به نام دیجی استایل راه اندازی کرد که صحنه تجارت الکترونیک مد در ایران را هدف قرار می دهد.


در حال حاضر دیجی کالا روزانه بیش از 1.5 میلیون بازدیدکننده منحصر به فرد دارد و تقریباً 3.5 میلیون مشترک دارد. ارزش تخمینی انار برای دیجی کالا حدود 775 میلیون یورو است که برخی کارشناسان بر سر این رقم اختلاف دارند.


اپلیکیشن دیجی کالا در حال حاضر به دلیل سیاست ها و تحریم های آمریکا علیه ایران از اپ استور حذف شده است.


3. ورزش3

ورزش 3 محبوب ترین وب سایت خبری فوتبال در ایران است. ورزش 3 با تبلیغات خود در شبکه اصلی ورزشی دولتی ایران در سال های اخیر مورد توجه و محبوبیت قرار گرفته است.


کاربران می توانند آخرین اخبار بازیکنان و تیم های فوتبال بین المللی و محلی را بیابند، ویدیوهای خلاصه را تماشا کنند، نمرات زنده را ببینند و عناوین روزنامه های ورزشی را مطالعه کنند. ورزش 3 به دلیل محبوبیت و جامعه طرفدارانش، درآمد زیادی از طریق درج آگهی کسب می کند.


4. SHAPARAK.ir

شاپرک یک سامانه شبکه پرداخت الکترونیکی کارت در ایران است. شاپرک اساساً پلتفرمی است که ارائه دهندگان خدمات پرداخت (PSP) و نقطه فروش (POS) را از طریق یک سیستم یکپارچه گرد هم می آورد.


هنگام خرید آنلاین با استفاده از کارت های نقدی محلی، کاربران به SHAPARAK.ir هدایت می شوند تا اطلاعات کارت خود را تایپ کنند. اطلاعات بیشتر درباره شاپرک را از این لینک بخوانید.

5. نمناک

نمناک یک وب سایت محتوایی جدید است که اخبار، تصاویر و مقالاتی را در زمینه های مختلف از جمله اخبار افراد مشهور، فرهنگ و هنر، سلامت، مد، سرگرمی، آشپزی، فناوری و ورزش منتشر می کند.

این وب سایت از بک لینک ها و تبلیغات سایر وب سایت ها برای جذب کاربران استفاده می کند. از مشاهدات ما نمناک به زودی رتبه خود را در لیست از دست خواهد داد.

بسیاری از وب سایت ها به دلیل رقابت های سنگین در سال های اخیر رتبه خود را در این لیست از دست دادند و تعداد زیادی از تازه واردان پا به عرصه گذاشتند و از برتری ها عبور کردند. آیا ممکن است در ماه های آینده شاهد تغییرات جدی در این لیست باشیم؟ ما چند ماه دیگر نگاهی به این لیست خواهیم داشت و با بررسی جدید به شما باز خواهیم گشت.

Comments

Popular posts from this blog

بهترین سایت برای ثبت دامنه

کاربرد هوش مصنوعی در موتورهای جستجو چیست؟

مرحله به مرحله آموزش ساخت سایت فروشگاهی