آموزش پلاگین نویسی وردپرس با 8 خط کد!

 آموزش پلاگین نویسی وردپرس یکی از آموزش هایی است که در سطح وب فارسی و انگلیسی بسیار کم مورد توجه قرار گرفته به همین دلیل شما سایت های زیادی رو پیدا نمی کنید که آموزش ساخت و توسعه افزونه های وردپرس را تدریس کند. بارها کاربران و دانشجویان وردپرس از ما درخواست کردند که یک دوره جامع طراحی پلاگین وردپرس داخل سایت منتشر کنیم باتوجه به نیاز کاربران و قولی که به دانشجویان داده بودیم تصمیم گرفتیم یکی از جامع ترین دوره های پلاگین نویسی وردپرس را آماده کنیم و در اختیار کاربران عزیز فارسی زبان قرار دهیم.



ما قبلا در یک دوره بسیار جامع برای طراحی قالب وردپرس منتشر کردیم که دانشجویان زیادی در آن شرکت کردند و بسیاری از آنها به درآمدهای بالا از این طریق رسیدند حالا با منتشرکردن دوره افزونه نویسی وردپرس جای خالی این آموزش را پر کرده و کمک می کنیم کاربران علاقه مند به وردپرس بتوانند این تخصص را در کنار طراحی قالب یاد بگیرند و تبدیل به یک فول استک حرفه ای وردپرس شوند.

چرا باید ساختن و توسعه افزونه های وردپرسی رو یاد بگیریم؟

امروزه تقریباً نصف سایت های دنیا با استفاده از وردپرس طراحی شده اند و این سیستم هرروزه در حال گسترش است و افراد زیادی از آن برای کسب درآمد از اینترنت و سایت داشتن استفاده می کنند اما مهم ترین دلیلی که باعث می شود افراد به سمت این سیستم جذب شوند چیست؟ پاسخ این سوال مشخص است افزونه های موجود و آماده باعث می شود افراد از این سیستم استفاده کنند چرا که فرایند طراحی سایت کمی پیچیده و شامل کدنویسی است که نیازمند یادگیری زبان های برنامه نویسی می باشد اما با وجود افزونه های آماده دیگر کاربر عادی نیازی نیست از کدنویسی چیزی بداند چرا که برای هر نیازی یک یا چند افزونه طراحی شده است که با نصب آن و چند کلیک می توانند نیازهای خود را برآورده کنند.


حالا در اینجا شما می توانید در نقش توسعه دهنده افزونه های وردپرس ظاهر شوید و با یادگیری پلاگین نویسی وردپرس خدمت بزرگی به کاربران وردپرس کنید به این شکل که نیازهای بازار و کاربران رو بسنجید و پلاگین مناسبی برای آن طراحی کنید با این کار هم به کاربران کمک بزرگی می کنید و هم خودتان می توانید درآمد بسیار عالی را از این طریق کسب کنید بنابراین اگر علاقه دارید وارد این بازی دو سر برد شوید این دوره کمک زیادی می تواند به شما کند.


آموزش جامع طراحی و توسعه افزونه های وردپرسی

در این دوره سعی شده به دانشجویان علاقه مند آموزش داده شود چگونه یک افزونه وردپرسی را ایجاد و تا زمان بهره برداری آن را توسعه دهند بنابراین شما می توانید با کمک این دوره هم بخش فرانت و هم بخش بک اند افزونه های وردپرس رو توسعه دهید و امکانات دلخواه را به آنها اضافه کنید همچنین در شروع یک افزونه حساب کاربری را از صفر تا صد طراحی می کنیم سپس در آپدیت های بعدی افزونه های مختلف با قابلیت های متفاوت اضافه خواهد شد یعنی هر آپدیت سعی می شود یک افزونه جدید با قابلیت منحصر به فرد طراحی شود تا شما با ساخت افزونه وردپرس آشنا شوید.



پیشنیازهای دوره آموزش افزونه نویسی وردپرس

در این دوره مانند دوره طراحی قالب وردپرس شما باید با زبان نشانه گذاری html و استایل دهی CSS آشنا باشید اگر با زبان های برنامه نویسی php و JavaScript هم آشنایی داشته باشید سریع تر می تونید دوره رو تموم کنید


اما اگر هیچ دانشی از این زبان ها ندارید بازهم نگران نباشید چرا که شما می تونید در دوره آموزش HTML CSS این موارد رو به صورت کامل و رایگان یاد بگیرید سپس وارد دوره شوید و مباحث افزونه نویسی وردپرس رو دنبال کنید همچنین زبان php و javascript نیز در دوره به اندازه نیاز به شما عزیزان آموزش داده خواهد شد پس بدون نگرانی در دوره شرکت کنید.

خب حالا باید افزونه رو به وردپرس شناسایی بکنیم. برای اینکار وردپرس برای هر افزونه ای یک پروفایل یا اصطلاحا شناسنامه در نظر میگیره که در واقع اطلاعاتی شامل اسم افزونه، توضیحات، نسخه، نام سازنده و لینک سازنده و یسری چیز دیگه که بعدا بهشون میرسیم رو نگه داری میکنه. اما مهم ترین و چیزی که ما الان نیاز هست به وردپرس بفهمونیم همینایی هست که گفتم

وردپرس هروقت که لود میشه میاد و کل پوشه هایی که توی پوشه plugins هست رو اسکن میکنه و اگر افزونه جدیدی ثبت شده باشه اطلاعاتش رو از توی فایلی که شناسنامه توش هست میخونه

اما این شناسنامه چطوری ساخته میشه Cosmic Js در مقابل WordPress …!


فایلی که اطلاعات پلاگین یا همون پروفایل پلاگین داخلش باشه میشه فایل اصلی پلاگین ما

شناسنامه پلاگین از طریق یکسری کد کامنت شده PHP به وردپرس معرفی میشه که به این شکل هست:

12/* 
Plugin Name: سلام وردپرس
1Plugin URI: https://telegram.me/s_n_m_d
1Description: این اولین پلاگین منه و برای تست هست!
1Author: siamak dal
1Version: 1.0
1Author URI: https://telegram.me/s_n_m_d
1*/

Comments

Popular posts from this blog

بهترین سایت برای ثبت دامنه

کاربرد هوش مصنوعی در موتورهای جستجو چیست؟

مرحله به مرحله آموزش ساخت سایت فروشگاهی