نحوه ایجاد افزونه وردپرس (در 6 مرحله)
در حالی که پلاگین های مختلف به مقادیر متفاوتی از کدنویسی و دانش نیاز دارند، همه آنها روند توسعه یکسانی را دنبال می کنند. بیایید نحوه ایجاد یک افزونه وردپرس را در شش مرحله بررسی کنیم.
مرحله 1: تحقیق و برنامه ریزی انجام دهید
هزاران ابزار در فهرست پلاگین وردپرس وجود دارد. بنابراین، اولین کاری که میخواهید انجام دهید این است که تحقیقاتی را انجام دهید تا ببینید آیا ایده شما از قبل وجود دارد یا خیر.
با این حال، حتی اگر چنین شود، باز هم می توانید برنامه خود را پیش ببرید. ممکن است بخواهید افزونه های مشابه را کاوش کنید و دریابید که چگونه ممکن است بتوانید آنها را بهبود ببخشید. از طرف دیگر، می توانید آنچه را که در حال حاضر در دسترس است با چیزی مانند نوع پست سفارشی خود و ویژگی های اضافی تکمیل کنید.
همچنین ممکن است بخواهید وضعیت افزونه های موجود را بررسی کنید. به عنوان مثال، اگر افزونه ای مدتی است به روز نشده است، یا با آخرین نسخه وردپرس سازگار نیست، ممکن است فرصتی وجود داشته باشد که آن را بپذیرید یا راه حل بهتری ارائه دهید:
نمونه پلاگین رها شده
همچنین میتوانید به تعداد نصبهای فعال نگاه کنید تا ببینید آیا بازار بزرگی برای نوع افزونهای که در نظر دارید وجود دارد یا خیر. همچنین ایده خوبی است که افزونه را در سایت خود آزمایش کنید تا ببینید چه کاری به خوبی انجام می دهد و چه کاری می تواند بهتر انجام شود.
همچنین باید به نحوه بازاریابی افزونه خود توجه کنید. به عنوان مثال، برخی از توسعه دهندگان یک وب سایت اختصاصی برای محصولات خود ایجاد می کنند. اگر قصد کسب درآمد از افزونه خود را دارید، باید به گزینه های قیمت گذاری و اشتراک فکر کنید.
در نهایت، شما می خواهید استانداردهای کدنویسی وردپرس را مطالعه کنید. اگر قصد دارید افزونه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، این امر به ویژه مهم است. این استانداردهای کدنویسی مجموعهای از دستورالعملها و بهترین روشها هستند که توسعهدهندگان باید هنگام ایجاد افزونه برای وردپرس به آنها پایبند باشند.
مطالب مرتبط: آیا می خواهید وردپرس را یاد بگیرید؟ با این منابع شروع کنید
مرحله 2: یک محیط تست تنظیم کنید
مرحله بعدی راه اندازی یک محیط تست است. به عنوان یک مبتدی، احتمالاً در طول مسیر چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت و نمی خواهید در یک سایت فعال آزمایش کنید. یک محیط محلی یا سایت استیجینگ به شما این امکان را می دهد که افزونه خود را به صورت خصوصی در حین کار بر روی آن آزمایش کنید.
می توانید از Local برای ایجاد یک سایت وردپرس در رایانه خود استفاده کنید:
صفحه اصلی محلی
همچنین می توانید یک محیط صحنه سازی آنلاین ایجاد کنید. با DreamHost می توانید از سایت موجود خود یک کپی تهیه کنید. به این ترتیب، می توانید افزونه خود را بدون شکستن سایت یا وقفه در بازدیدکنندگان خود تست کنید.
مرحله 3: فایل پلاگین را ایجاد کنید
هنگامی که محیط استیجینگ خود را راه اندازی کردید، نوبت به ایجاد افزونه می رسد. اولین قدم این است که یک پوشه برای آن در فهرست سایت خود ایجاد کنید.
شما می توانید از یک کلاینت پروتکل انتقال فایل امن (SFTP) مانند FileZilla برای دسترسی به فایل ها و پوشه های سایت خود استفاده کنید:
صفحه اصلی FileZilla
اگر اولین باری است که از FileZilla استفاده می کنید، باید اطلاعات کاربری خود را وارد کنید، از جمله نام کاربری و رمز عبور. می توانید این اطلاعات را از حساب هاست خود دریافت کنید.
هنگامی که به فهرست سایت خود وصل شدید، به wp-content/plugins بروید و یک پوشه جدید برای افزونه خود ایجاد کنید:
نمونه فهرست پلاگین جدید
در مرحله بعد، باید یک فایل PHP برای اضافه کردن به این پوشه ایجاد کنید. برای انجام این کار، ویرایشگر متن دلخواه خود را باز کنید و اطلاعات زیر را وارد کنید:
<?php
/**
* نام افزونه: test-plugin
* URI افزونه: https://www.your-site.com/
* توضیحات: تست
* نسخه: 0.1
* نویسنده: نام شما
* URI نویسنده: https://www.your-site.com/
**/
البته، باید اطلاعات بالا را تغییر دهید تا با جزئیات شما مطابقت داشته باشد. وقتی آماده شدید، می توانید فایل خود را ذخیره کنید. فراموش نکنید که از پسوند فایل php (به عنوان مثال my-first-plugin.php) استفاده کنید.
سپس، شما باید این فایل را در پوشه افزونه ای که قبلا ایجاد کرده اید آپلود کنید. پس از انجام این کار، به داشبورد وردپرس سایت آزمایشی خود بروید و به صفحه افزونه ها بروید. در اینجا، باید بتوانید افزونه جدید خود را ببینید.
نمونه پلاگین تست
اگر بخواهید آن را فعال کنید، این افزونه هنوز کاری انجام نمی دهد. با این حال، وردپرس از این مرحله به بعد آن را به عنوان یک افزونه کاربردی می شناسد.
مرحله 4: کد را به افزونه خود اضافه کنید
هر افزونه متفاوت است. با این حال، همه آنها دارای اجزای مشترک هستند. به عنوان مثال، همه افزونه ها از قلاب ها برای تعامل با وردپرس استفاده می کنند.
قلاب نحوه اتصال یک افزونه به کدهای از پیش موجود برنامه نویسی هسته وردپرس است. به عبارت دیگر، قلاب نقطه لنگر است که یک پلاگین خود را به منظور افزودن یا تغییر عملکرد سایت وارد می کند.
واژه نامه DreamHost
قلاب های وردپرس
قلابهای وردپرس قطعههایی از کد هستند که به شما امکان میدهند CMS را تغییر دهید و ویژگیهای جدیدی به آن اضافه کنید بدون اینکه با فایلهای اصلی کار کنید. قلاب ها با این امکان را به شما می دهند تا کدهای سفارشی را به نقاط از پیش تعریف شده در وردپرس «قلاب کنید».
ادامه مطلب
هوک ها بخش مهمی از توسعه وردپرس هستند. صدها قلاب وجود دارد که می توانند به عنوان محرک برای یک افزونه استفاده شوند و حتی می توانید در صورت نیاز موارد جدید ایجاد کنید.
دو نوع قلاب وجود دارد که باید هنگام ایجاد پلاگین خود در نظر بگیرید n:
اقدامات: اینها عملکرد وردپرس را اضافه یا تغییر می دهند و اکثر هوک ها را تشکیل می دهند.
فیلترها: از این فیلترها برای تغییر عملکرد اکشن ها استفاده می شود.
برای کدنویسی افزونه خود، باید با هوک ها و نحوه کار آنها آشنا شوید. خوشبختانه، کتاب راهنمای برنامه نویس پلاگین می تواند به شما در شروع کار کمک کند.
برای این آموزش، از کد زیر به عنوان مثال استفاده می کنیم.
تابع modify_read_more_link() {
return '<a class="more-link" href="' . get_permalink() . '">برای خواندن کلیک کنید!</a>';
}
add_filter('the_content_more_link', 'modify_read_more_link');
همانطور که ممکن است بتوانید ببینید، این کد از یک فیلتر برای تغییر پیوند استاندارد "بیشتر بخوانید" با جایگزین کردن آن با مقدار دیگری استفاده می کند: "برای خواندن کلیک کنید!" اگر این قطعه را به فایل PHP خود اضافه کنید و افزونه را در سایت خود فعال کنید، در نهایت متن لنگر زیر را در زیر گزیده های پست خود مشاهده خواهید کرد:
برای خواندن کلیک کنید! نمونه پلاگین
با خیال راحت کد را آزمایش کنید و از یک تابع متفاوت استفاده کنید. لطفاً توجه داشته باشید که می توانید این کد را به فایل functions.php تم خود نیز اضافه کنید. این فایل حاوی کدهایی است که عملکردی را به سایت شما اضافه می کند و به گونه ای کار می کند که بسیار شبیه به عملکرد یک افزونه است. با این حال، اگر در آینده به تم دیگری بروید - یا طرح زمینه شما به نسخه جدیدی ارتقا یابد - این تغییرات را از دست خواهید داد.
مرحله 5: افزونه خود را تست کنید
همانطور که به توسعه افزونه خود ادامه می دهید، مهم است که کارهای خود را اغلب ذخیره کنید و تغییرات خود را در سایت استیجینگ خود آزمایش کنید. همچنین باید مراقب هرگونه مشکل امنیتی باشید، بنابراین می توانید قبل از انتشار افزونه، آنها را حل کنید.
هنگامی که از افزونه خود راضی شدید، باید آن را در یک سایت زنده امتحان کنید. مجدداً، باید مطمئن شوید که افزونه خود را به طور کامل برای هر گونه اشکال و آسیب پذیری آزمایش کرده اید.
همچنین ایده خوبی است که قبل از آزمایش افزونه خود روی آن، یک نسخه پشتیبان از سایت زنده خود ایجاد کنید. به این ترتیب، اگر مشکلی پیش آمد، می توانید محتوای خود را بازیابی کنید.
اگر از عملکرد افزونه خود راضی هستید، می توانید آن را به توسعه دهندگان دیگر پیشنهاد دهید تا از آن استفاده کنند و آزمایش کنند. این می تواند بازخورد ارزشمندی را برای شما به همراه داشته باشد. همچنین میتوانید از آنها بخواهید که پلاگین شما را در سرعتهای خود قرار دهند و سعی کنند آن را خراب کنند تا پایداری آن را ثابت کنند.
برای انجام این کار، باید افزونه خود را برای توزیع و نصب آسان به یک فایل فشرده صادر کنید. پوشه پلاگین خود را در فهرست سایت پیدا کنید، سپس روی آن کلیک راست کرده و Send to > پوشه فشرده (زیپ شده) را انتخاب کنید:
ارسال به پوشه فشرده
یک مقصد را انتخاب کنید و فایلهای داخل پوشه شما در یک پوشه فشرده کامپایل میشوند که میتوانید به راحتی آن را به اشتراک بگذارید. اگر در حال توسعه در یک سایت زنده هستید، ممکن است لازم باشد ابتدا پوشه پلاگین را از سرویس گیرنده SFTP خود قبل از فشرده سازی آن دانلود کنید.
برای نصب افزونه خود در یک سایت وردپرس، کافی است به صفحه افزونه ها در داشبورد خود بروید و افزودن جدید را انتخاب کنید. در مرحله بعد، روی آپلود افزونه کلیک کنید و از شما خواسته می شود که یک فایل zip. را برای آپلود در سایت خود انتخاب کنید:
آپلود فایل فشرده افزونه در وردپرس
به سادگی فایل فشرده شده را انتخاب کرده و Install Now را انتخاب کنید. سپس وردپرس پلاگین را باز کرده و در سایت شما نصب می کند:
پلاگین را باز کنید و نصب کنید
پس از تکمیل، کافیست روی Activate Plugin کلیک کنید. همین - افزونه شما اکنون فعال است! ?
مرحله 6: پلاگین خود را توزیع کنید
هنگامی که افزونه خود را ایجاد و آزمایش کردید، می توانید شروع به توزیع آن کنید. بیایید بهترین راه های انجام این کار را بررسی کنیم.
1. کار خود را در فهرست پلاگین وردپرس منتشر کنید
با ارسال افزونه خود به فهرست پلاگین وردپرس، می توانید کار خود را با جامعه به اشتراک بگذارید و در معرض دید قرار بگیرید. شما می توانید از پایگاه عظیم کاربران وردپرس استفاده کنید و مشتریان جدید جذب کنید:
وردپرس صفحه پلاگین خود را اضافه کنید
با این حال، قبل از آپلود آن برای بررسی، باید مطمئن شوید که افزونه شما با بهترین شیوه ها و دستورالعمل های دقیق افزونه مطابقت دارد. ممکن است مدتی طول بکشد تا افزونه شما بررسی و پذیرفته شود.
پس از تایید افزونه شما، باید فایل های خود را به دایرکتوری SVN اضافه کنید. سپس کاربران وردپرس قادر خواهند بود افزونه شما را در سایت خود نصب کنند.
2. پلاگین را در وب سایت خود به اشتراک بگذارید
علاوه بر آپلود افزونه خود در دایرکتوری وردپرس، می توانید یک وب سایت نیز برای آن ایجاد کنید.
می توانید از این سایت برای ارائه جزئیات بیشتر در مورد افزونه خود استفاده کنید. همچنین می توانید مستندات، آموزش ها و اطلاعات بازاریابی را نیز شامل کنید:
صفحه اصلی وب سایت افزونه Yoast
یک توسعه دهنده اغلب از وب سایت ها برای تبلیغ افزونه ممتاز خود استفاده می کند، در حالی که یک نسخه رایگان یا ساده در فهرست وردپرس ارائه می دهد. به این ترتیب، کاربران می توانند قبل از ارتقا، محصول را دانلود و امتحان کنند.
شما می توانید برخی از ویژگی های پیشرفته را در پشت یک paywall قفل کنید. علاوه بر این، می توانید یک مدل عضویت چند لایه ارائه دهید. به عنوان مثال، ممکن است چندین نسخه پریمیوم از افزونه ایجاد کنید تا به کاربران گزینه های بیشتری بدهید.
قدرت منبع باز
وردپرس به عنوان یک پلتفرم منبع باز، شما را قادر می سازد تا افزونه خود را توسعه دهید و آن را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید. در حالی که برخی از دانش کدنویسی مطمئنا مفید خواهد بود، شما به راحتی می توانید یک افزونه ساده برای بهبود سایت خود ایجاد کنید
Comments
Post a Comment