ویژگی های پلاگین Gravity Forms

افزونه Gravity Forms ویژگی‌های زیادی را ارائه می‌دهد تا فرم‌های سرنخ وردپرس شما را آسان و راحت کند. در اینجا برخی از ویژگی‌های برجسته برای ارتقای فرم‌های خود و گرفتن بهتر ارسال‌های کاربر آورده شده است:



ویرایشگر فرم

سازنده Gravity Forms به عنوان یک رابط کشیدن و رها کردن کاربر پسند عمل می کند. در ویرایشگر فرم، به راحتی می توانید فیلدهای جدید اضافه کنید، انواع فیلدها را انتخاب کنید و در صورت نیاز، فیلدها را دوباره مرتب کنید. این افزونه ده‌ها نوع فیلد فرم را ارائه می‌دهد، از ورودی متن ساده گرفته تا کپچا گرفته تا فیلدهای قیمت‌گذاری، بنابراین می‌توانید تقریباً هر اطلاعاتی را که نیاز دارید جمع‌آوری کنید.


ارسال ایمیل

هنگامی که بازدیدکنندگان شروع به پر کردن فرم های شما می کنند، Gravity Forms می تواند بسته به محتوای پر شده در فرم، موارد ارسالی را برای اعضای تیم مشخص ارسال کند.


فرض کنید که یک تجارت نظافت حیوانات خانگی با کارمندان مختلف متخصص در حیوانات مختلف دارید. می‌توانید فرمی ارائه دهید که از مشتریان علاقه‌مند می‌خواهد اندازه حیوان خانگی مورد نیاز را انتخاب کنند (مانند سگ، گربه، خرگوش). مشتریانی که "خرگوش" را انتخاب می کنند، ارسالی خود را به ایمیل کارمندی که در نظافت خرگوش های خانگی تخصص دارد ارسال می شود. برنامه شما ممکن است کمتر شایان ستایش باشد، اما به همان اندازه کاربردی باشد.


منطق شرطی

تابع قالب‌بندی شرطی Gravity Forms - شاید محبوب‌ترین ویژگی آن - به شما امکان می‌دهد تا فیلدهای خاصی را بسته به پاسخ کاربر یا انتخاب یک فیلد خاص در فرم، آشکار یا پنهان کنید.


به عنوان مثال، اگر یک فیلد بپرسد "آیا حیوان خانگی دارید؟" و کاربر «بله» را انتخاب می‌کند، یک سؤال جدید ظاهر می‌شود که از کاربر می‌خواهد انواع حیوانات خانگی را از فهرست انتخاب کند. اگر کاربر "خیر" را انتخاب کند، قسمت لیست پنهان می ماند.


مبلغ پرداختی

یکی دیگر از ویژگی های محبوب Gravity Forms به شما امکان می دهد فیلدهای قیمت گذاری را برای پذیرش پرداخت ها وارد کنید. Gravity Forms با PayPal، Stripe، Square و موارد دیگر ادغام شده است، بنابراین می توانید به راحتی و ایمن پرداخت ها را مستقیماً از فرم خود دریافت کنید.


صادرات داده

اگر نیاز به ذخیره پاسخ‌های فرم دارید، می‌توانید از داده‌ها به عنوان صفحه‌گسترده اکسل نیز صادر کنید. این امر به ویژه زمانی مفید است که در حال جمع آوری داده ها از فرم های خود در مدت زمان طولانی هستید.


Gravity Forms همچنین داده‌های تبدیل را ارائه می‌دهد، بنابراین می‌توانید به سرعت تعداد ارسال‌هایی را که دریافت می‌کنید در مقایسه با تعداد افرادی که فرم را مشاهده می‌کنند مقایسه کنید تا تغییراتی ایجاد کنید و فروش را افزایش دهید.


آپلودهای فایل

یکی از ویژگی های پیشرفته قابل توجه Gravity Forms توانایی کاربران برای آپلود فایل ها، از جمله تصاویر یا اسناد، در فرم ارسالی است. اگر محتوای تولید شده توسط کاربر را بپذیرید، Gravity Forms نیز می‌تواند این کار را انجام دهد. می توانید فرمی برای بازدیدکنندگان ایجاد کنید تا پست های وردپرس را برای وب سایت خود ارسال کنند.


ادغام ها

در نهایت، Gravity Forms با اتوماسیون بازاریابی پیشرو، ذخیره سازی ابری، پردازش پرداخت، تجزیه و تحلیل و نرم افزار پیام رسانی یکپارچه می شود. ادغام های قابل توجه عبارتند از HubSpot، Slack، Mailchimp، Stripe و Constant Contact. کاربران برنامه‌ها را با استفاده از افزونه‌های Gravity Forms پولی یکپارچه می‌کنند — کتابخانه افزونه‌ها را جستجو کنید تا ببینید آیا با ابزارهای دلخواه شما سازگار است یا خیر.


از Gravity Forms برای جذب مخاطب استفاده کنید.

برای ایجاد اعتماد و بازاریابی موثر برای بازدیدکنندگان، فرم هایی ضروری است که هنگام ساخت وب سایت وردپرس خود در نظر بگیرید. ارزش سرمایه گذاری در یک افزونه با کیفیت بالا را دارد تا اطمینان حاصل شود که جمع آوری داده های شما یکپارچه و دلپذیر برای کاربران است.


به همین دلیل است که ما Gravity Forms را توصیه می کنیم – این افزونه قدرتمند فرم های شما را به سطح بعدی می برد. با استفاده از آن، می‌توانید هر فرم را بسیار سفارشی کنید، از آنچه کاربر می‌بیند، آنچه کاربر می‌تواند ارسال کند، به افرادی که پاسخ‌ها را دریافت می‌کنند. خواه به فرم‌های تماس ساده، ثبت‌نام ایمیل یا حتی برنامه‌ریزی برای ساخت فرم‌های فروش نیاز داشته باشید، Gravity Forms می‌تواند به شما در انجام همه اینها و موارد دیگر برای سایت وردپرسی خود کمک کند.


یادداشت سردبیر: این پست در ابتدا در اکتبر 2020 منتشر شد و برای جامعیت به روز شده است.

Comments

Popular posts from this blog

بهترین سایت برای ثبت دامنه

کاربرد هوش مصنوعی در موتورهای جستجو چیست؟

مرحله به مرحله آموزش ساخت سایت فروشگاهی