امکانات و ویژگی های قالب استادیار


همراه با دموهای جذاب آموزشی: این قالب همراه با دموهای از پیش ساخته شده مختلفی ارائه شده است که می توانید از آنها برای راه اندازی سایت استفاده کنید.دوره های رایگان و پولی: یکی از ویژگی های عالی این قالب، امکان دسترسی کاربران به دوره های آموزشی رایگان و پولی می باشد.نظرات دانشجویان: از طریق سیستم امتیاز دهی قدرتمند این قالب، دانشجویان می توانند نظرات خود را در خصوص آموزش ها و دوره ها ارسال کنند تا سایر کاربران هم بتوانند آن نظرات را مشاهده نمایند.




ایجاد رویدادهای آموزشی: با کمک افزونه می توانید رویدادهای آموزشی مختلفی را ایجاد کنید.ساخت برگه با کشیدن و رها کردن: همانطور که اشاره شد قالب استادیار از محبوب ترین صفحه سازهای وردپرس نظیر المنتور و ویژوال کامپوزر پشتیبانی می کند که شما می توانید با استفاده از رابط کاربری کشیدن و رها کردن آن برگه های خود را سفارشی کنید.کاملاً ریسپانسیو: نه تنها کاربران دسکتاپ، بلکه سایر کاربرانی که از موبایل و تبلت نیز استفاده می کنند، می توانند به بهترین شکل به دوره ها و آموزش های شما دسترسی داشته باشند.پشتیبانی از 800 فونت گوگل: شما می توانید از میان فونت ها مختلفی که گوگل ارائه کرده است یکی را به دلخواه خود انتخاب کنید.

نحوه کار با قالب وردپرس استادیار


تا اینجای مطلب شما را با قالب استادیار و برخی از ویژگی ها و امکانات آن آشنا کردیم. حال در ادامه مطلب قصد داریم طریقه کار با قالب استادیار و همچنین تنظیمات آن را به شما آموزش دهیم. بنابراین ادامه مطلب را مشاهده کنید تا شما را با آموزش نحوه کار با قالب استادیار آشنا کنیم.

1- نصب قالب استادیار

در ابتدا شما باید این قالب را خریداری کنید (برای خرید قالب استادیار کلیک کنید). پس از خرید و دانلود فایل قالب، می توانید از روش های مختلفی اقدام به نصب قالب روی سایتتان کنید. روش های مختلفی برای نصب قالب وجود دارد. به عنوان مثال می توانید قالب را از طریق مخزن وردپرس نصب کنید و یا اینکه می توانید قالب را به صورت بسته نصبی از طریق هاست در سایت خود فعال کنید. اگر با طریق نصب قالب آشنایی ندارید، نگران نباشید. زیرا ما قبلاً در این خصوص اموزشی برای شما منتشر کرده ایم که می توانید ان را از طریق لینک ” آموزش نصب قالب جدید در وردپرس” مشاهده کنید.

2- آموزش کار با قالب وردپرس استادیار

پس از اینکه قالب در سایت شما فعال شد، احتمالاً این سوال برای شما پیش می آید که چگونه با قالب استادیار کار کنیم؟ کار کردن با این قالب بسیار ساده است و شما با هر میزان توانایی که داشته باشید می توانید بخش های مختلف سایت خود را سفارشی کنید. در ادامه مطلب شما را با تنظیمات مختلف قالب آشنا می کنیم.

بعد از نصب قالب، از پیشخوان وردپرس خود روی بخش “تنظیمات” کلیک کنید. بعد از آن می توانید پنل تنظیمات قالب استادیار را مشاهده کنید. در این قسمت بخش های مختلفی وجود دارد که در ادامه آنها را به شما معرفی می کنیم.



ویژگی های  قالب استادیار وردپرس چیست؟


به برخی از ویژگی‌های قالب استادیار وردپرس می‌توان اشاره کرد:

طراحی حرفه‌ای و زیبا: قالب استادیار وردپرس دارای طراحی بسیار زیبا، جذاب و حرفه‌ای است که به طور خاص برای سایت‌های مرتبط با دانشگاه‌ها و حوزه‌های آموزشی طراحی شده است.

پشتیبانی از افزونه‌های مفید: این قالب با اکثر افزونه‌های وردپرس سازگاری کامل دارد و می‌توانید از افزونه‌هایی مانند LMS و WooCommerce استفاده کنید.

صفحه ساز اختصاصی: قالب استادیار وردپرس دارای صفحه ساز اختصاصی است که به شما امکان می‌دهد صفحات سفارشی برای سایت خود بسازید.

قابلیت نمایش برنامه درسی: این قالب به شما امکان می‌دهد برنامه درسی خود را نمایش دهید و به دانشجویان اجازه دهید درس‌های خود را بر اساس برنامه درسی انتخاب کنند.

امکان نمایش اعضای هیأت علمی: با استفاده از قالب استادیار وردپرس، می‌توانید اطلاعات اعضای هیأت علمی را به صورت جذابی نمایش دهید.

قابلیت نمایش رویدادها: این قالب به شما اجازه می‌دهد رویدادها و جلسات را نمایش دهید تا به دانشجویان و کاربران سایت خود اطلاع رسانی شود.

قابلیت سفارشی‌سازی بالا: قالب استادیار وردپرس به شما اجازه می‌دهد آن را به نیازهای خاص خود سفارشی کنید و طراحی آن را برای سایت خود بهینه کنید.

Comments

Popular posts from this blog

بهترین سایت برای ثبت دامنه

کاربرد هوش مصنوعی در موتورهای جستجو چیست؟

مرحله به مرحله آموزش ساخت سایت فروشگاهی